Bootverhuur en 
Café Van Oversteeg


Jachthaven met huurbootjes, café en terras

Gezellig terras aan het water met een uitzicht op de bedrijvigheid van bootjes van de Biesbosch.


De jachthaven ligt in het hart van Nationaal Park de Biesbosch. Vanaf het moment dat u bij ons wegvaart, kunt u genieten van de natuur in dit prachtige natte gebied, dat volstrekt uniek is in Europa.

Geniet nu bij ons nog langer in de Biesbosch! Met het huren van onze unieke trekkershutten kunt u meerdere dagen de Biesbosch ontdekken. Een van de voordelen is dat u al heel vroeg op pad kunt met een kano of ’s avonds nog langer door kunt peddelen. Zo kunt u genieten van een uniek stukje natuur en zijn bewoners.

Vanuit de trekkershutten kunt u ’s morgens genieten van een door ons gemaakt ontbijtje met uitzicht over het water.

Rondvaart met gids 
Biesbosch.net


Vaartochten met gids in het hart van de Biesbosch

Dagelijks kleinschalig op reis door de Brabantse Biesbosch. Een privé vaartocht met gids in een zalmschouw.


Wij nemen u mee voor een exclusieve tocht met de Zalmschouw WKD86.
Met ons als gids voor alleen u of met uw gezelschap van maximaal 5 personen zwerven door Nationaal Park De Biesbosch.
Geniet samen met ons van rust en ruimte.
Iedere tocht is een privé tocht.

Hotel / restaurant 
De Brabantse Biesbosch


Hotel Restaurant De Brabantse Biesbosch

Vanuit het hotel kunt u direct gaan wandelen, varen, fietsen of gewoon ergens gaan zitten en genieten van het uitzicht.


Hotelruimte is schaars in de Biesbosch. Rondom het Nationaal Park liggen een aantal overnachtingsmogelijkheden, maar de meeste liggen ver van het gebied af. Dit hotel / restaurant ligt echter middenin de Biesbosch. Vanuit het hotel kunt u direct gaan wandelen, varen, fietsen of gewoon ergens gaan zitten en genieten van het uitzicht.

Groepsaccomodatie
 "Jantjeskeet"

Biesbosch Actief

Overnachten en verblijven in het hart van de Biesbosch. Aan de steiger op de Jantjesplaat staat de historische Jantjeskeet prominent aan het water.

De kleinschalige groepsaccommodatie "Jantjeskeet"
is te huren voor een weekend, midweek of langer. Beneden is er de keuken met o.a. een vaatwasser, kookstel, oven en koelkast. Verder zijn er twee toiletten en een doucheruimte. Overnachten is op de eerste verdieping waar 5 slaapkamers met 14 bedden zijn. Boven is er ook een douche- en toiletruimte. Om buiten te genieten van mooie zomeravonden vindt u een groot grasveld, terras met tafels en vuurkorf. Parkeren kan naast de Jantjeskeet (één auto) en op het parkeerterrein in de omgeving. Wij hebben alles zo gezellig mogelijk ingericht om u thuis te laten voelen in de rust van dit mooie natuurgebied. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wildlife Images
 Marco de Paauw


Ook gespecialiseerd in kantoor en bedrijfsdecoratie. In overleg met u een goed advies over het decoreren van uw kantoor.


Professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw heeft maar één passie!
Het vastleggen van de parels der naturen om die samen met u te delen!! Want niets is zo sterk en fragiel tegelijk als de natuur!
Mocht u eens op pad willen gaan om deze passie samen beleven, ga dan eens mee op een van de fotoreizen.Deze informatie is tot stand gekomen door samenwerking van de bovenstaande bedrijven aan de Spieringsluis.webmaster: info@hanvantilburg.nl         

Naar de startpagina